Korte omschrijving

Korte omschrijving

Anna’s Voorhuis is een unieke vakantiewoning aan het idyllische riviertje het Gein, en ligt tussen de landerijen, te midden van het groen, nabij Amsterdam. Het Voorhuis beschikt over vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Er is een volledig ingerichte keuken met een panoramisch uitzichtop het Gein, een woonkamer met leeshoek en voldoende zitgelegenheid, een opkamer die is ingericht als eetkamer. De omheinde tuin met fruitbomen van 250m2 groot, is via een privébruggetje vanuit het Voorhuis te bereiken. Deze is voorzien van een terras met prieel met teakhouten tuinmeubelen, bbq, vuurplaats en (speel)grasveld.Het Voorhuis biedt ruimte aan gezelschappen tot twaalf personen (kleine kinderen in kinderbed niet meegerekend).

 

Anna’s Voorhuis, Inventaris

  • Hal met ruime garderobe en algemeen toilet
  • Volledig ingerichte keuken met o.a. Amerikaanse koelkast met vriezer, vaatwasser, oven, kookplaat, Nespresso, waterkoker, tafel met zes stoelen
  • Woonkamer, voorzien van drie banken (twaalf zitplekken), leeshoek met boeken en spelletjes, Flatscreen tv (55 inch), dvd, radio, tv-kast met dvd’s.
  • Opkamer met drie tafels en twaalf eetkamerstoelen
  • Souterrain (slaapkamer 1), voorzien van vier boxspringbedden (2.10m lang), met leeslamp en stroompunt (opladen telefoon), badkamer met regendouche, toilet en waskom. Koffertafeltje en ingebouwde kledingkast.
  • Bijlmerlust (slaapkamer 2) voorzien van drie boxspringbedden (2.10m lang), met nachtkastje, leeslamp en stroompunt. Badkamer met regendouche, toilet, wastafel en wirlpoolligbad. Kastje en legplanken.
  • Geinkamer (slaapkamer 3) voorzien van twee boxspringbedden (2.10m lang) met nachtkastje, leeslamp en stroompunt. Badkamer met regendouche, toilet en wastafel, kastje en kofferbankje
  • Anna-Haenkamer (slaapkamer 4) voorzien van drie boxspringbedden (2.10m lang) met nachtkastje, leeslamp en stroompunt. Badkamer met regendouche, toilet en waskom.
  • De omheinde tuin is via een privébruggetje te bereiken. De tuin is voorzien van een terras met hardhouten tafel en stoelen met kussens, bbq, vuurplaats, gras- en speel- & ligveld.

Nb. De bedden zijn 2.10 meter lang en voorzien van een dekbed en kussen. Bedlinnen is apart te verkrijgen. De bedden zijn als eenpersoons danwel tweepersoons te plaatsen.

 

kamer Bijlmerlust

kamer Bijlmerlust

Fotografie Etienne Mandos_2135

 

Benieuwd naar onze beschikbaarheid?