Anna uitgebreid

Anna uitgebreid

Anna’s Voorhuis is een unieke vakantiewoning aan het idyllische riviertje het Gein en ligt tussen de landerijen, te midden van het groen, nabij Amsterdam. Het Voorhuis beschikt over vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Er is een volledig ingerichte keuken met een panoramisch uitzicht op het Gein, een woonkamer met leeshoek en voldoende zitgelegenheid, een opkamer die is ingericht als eetkamer. De omheinde tuin met fruitbomen van 250m2 groot, is via een privébruggetje vanuit het Voorhuis te bereiken. Deze is voorzien van een terras met prieel met teakhouten tuinmeubelen, bbq, vuurplaats en (speel)grasveld. Het Voorhuis biedt ruimte aan gezelschappen tot twaalf personen (kleine kinderen in kinderbed niet meegerekend).

Uitgebreide omschrijving

Het Voorhuis is in 2015 geheel gerenoveerd tot en verbouwd tot een luxe vakantiewoning waarbij de karakteristieke elementen behouden zijn.

Via de entree kunt u naar de keuken, de woonkamer, de opkamer (eetkamer), het souterrain en het algemeen toilet. De hal is voorzien van een ruime garderobe.

De keuken geeft een weids uitzicht over het riviertje het Gein. Ze is van alle gemakken voorzien: een Amerikaanse koelkast, Kupperbusch oven, magnetron, vaatwasser en kookplaat van Gaggenau. Aan de gezellige authentieke tafel kunt u gezamenlijk het diner bereiden of in een klein gezelschap ontbijten.

De omheinde tuin ligt naast het huis en kunt u via een privébruggetje bereiken. Er is een overdekt terras met egg-bbq en er is een vuurkorf.

De woonkamer toont ruim door het hoge, ossenbloedrode plafond. Er staan drie comfortabele banken en er is een zithoek met een gemakkelijke leesfauteuil. In de kast vindt u boeken en spelletjes. In de tv-kast staat een 55-inch plasma-tv (met deurtjes).

Door de prachtige, hoge “en suite”-deuren kunt u naar de opkamer, die als eetkamer is ingericht. Zoals de naam al aangeeft is deze kamer hoger waardoor u tijdens het diner een prachtig uitzicht hebt over het Gein, de tuin en Anna Haen. Deze kamer is in ere hersteld; het plafond heeft haar authentieke kleur behouden en de wanden zijn alleen ontdaan van behang, de eiken visgraatvloer zorgt voor een warme uitstraling.

Via het portaal tussen de opkamer en de woonkamer kunt u naar het souterrain; de familiekamer, voorzien van vier boxspringbedden en een linnenkast. Het gewelfde plafond geeft de kamer een ruimtelijke sfeer. De kamer is voorzien van een badkamer met toilet, waskom en douche.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, elk voorzien van boxspringbedden en een badkamer. Vergeet bij het nemen van de trap naar de eerste verdieping niet omhoog te kijken naar de bijzondere dakconstructie.

De Geinkamer

Deze kamer bevindt zich in de voorste punt van het kruis en biedt een vergezicht over het Gein en haar vergrijsde leemgroene kleur verandert met het daglicht mee. Ze is voorzien van twee boxspringbedden, die als twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed geplaatst kan worden. De kamer heeft een badkamer met douche, toilet en prachtige wastafel.

Bijlmerlustkamer

Deze ruime, antiekblauwe kamer biedt uitzicht op de tuin, de bijzondere boerderij Bijlmerlust en de bocht van het Gein met de Vink en het Tolhuis. Door de dakramen kijkt u naar de toppen van de bomen en de altijd veranderende lucht. Ze is voorzien van drie boxspringbedden, te plaatsen als drie eenpersoonsbedden of één tweepersoons- en één eenpersoonsbed. De ruime badkamer heeft een wirlpoolligbad, douche, toilet en natuurstenen wastafel.

De Anna Haen kamer

De warme oudroze kleur van de kamer zal u verwarmen. U kijkt uit over de landerijen achter Anna Haen, op Anna Haen zelf en op uw tuin. Ze is voorzien van drie boxspringbedden, die te plaatsen zijn als drie eenpersoonsbedden of één tweepersoons- en één eenpersoonsbed. De badkamer is voorzien van toilet, douche en waskom.

Parkeren

Voor het Voorhuis is ruimte voor twee personenauto’s. Naast het huis is nog ruimte voor 2 a 3 auto’s.

Fietshuur

Het is via 2 aanbieders mogelijk fietsen te huren. Kosten va €10,00 per dag. Laat het bij uw reservering weten of u een huurfiets wenst dan brengen wij u in contact met de verhuurders.

 

 

Benieuwd naar onze beschikbaarheid?